cinkota.hu

közösségi és információs portál

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Címlap Programok Médiasuli és cikkíró pályázat

Médiasuli és cikkíró pályázat

Szeretsz írni, alkotni? Kíváncsi ember vagy? Akkor neked találták ki a tízhetes (30 órás) diákújságíró tanfolyamot, amely március végétől csütörtökönként 15-18 óráig zajlik Mátyásföldön.

Gyakorlati képzés, csipetnyi elmélettel 7-12. évfolyamos diákoknak. Műfajismeret, sajtónyelv, interjúkészítés, az online újságírás fortélyai, a fotózás alapjai, kommunikációs játékok, szerkesztőség-látogatások (tv2, Radió Café, újságok), neves újságíró vendégek. A legjobbaknak cikkmegjelenési lehetőség, médiatábori kedvezmény.

A Médiasuli cikkíró pályázatot hirdet 13-19 éves diákok számára. Írj szabadon választott témában egy riportot legalább két ember megszólaltatásával, valamint egy publicisztikát (egy eseményről, jelenségről saját vélemény, elemzéssel, meggyőző érveléssel). A riport hossza 2400-8000, a publicisztikáé legfeljebb 4000 karakter legyen. A legjobb alkotók kedvezményesen vehetnek részt a Médiasuli legközelebbi kurzusán, és/vagy három alkalommal profi újságírók irányításával gyakornokként bepillantást nyerhetnek a Pesti Est szerkesztőségi munkájába.

A cikkeket az alábbi email-címre küldd március 23-ig:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

További információ: (20)9310-800, honlap: http://mediatabor.uw.hu

 

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!